Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els penedesencs “Los Pollos” presentaran el seu cd a Vilafranca coincidint amb la Festa Major

Els penedesencs “Los Pollos” presentaran el seu cd a Vilafranca coincidint amb la Festa Major

El grup porta treballant des de 2014 en el que serà el primer disc sencer de “Los Pollos” i el presentaran tot coincidint amb la Festa Major de Vilafranca.

El retorn de la banda penedesenca és fruit d’una trobada l’any 2014 amb motiu del 25è aniversari del grup. En aquesta reunió es va tornar a parlar de la possibilitat de fer un disc per celebrar-ho i a més treure’s l’espina de no haver enregistrat mai un disc sencer de “Los Pollos”.
Al llarg d’aquests darrers dos anys, i sense pressa, han estat treballant per confegir un cd amb un grapat de clàssics amb els quals van gaudir en la dècada dels 90. Ara el volen presentar a Vilafranca en el marc de la Festa Major
El darrer concert de “Los Pollos” va ser fa 10 anys a Sant Pau d’Ordal, i la per aquesta cita a finals d’agost a Vilafranca han recuperat la que seria la formació més representativa del grup, amb Rubén, Carlos Teruel i David Palau, membres de la formació original; Diego Teruel que ha format part de la banda des de 1991 i Javi Rojano que serà el nou bateria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: