Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pati del Col·legi Sant Ramon s’ha omplert per seguir el primer dels concerts de la Banda

Un dels grans canvis d’ubicació d’actes d’aquesta festa major ha estat l’espai que acull els concerts de banda. El pati del col·legi Sant Ramon ha pres el relleu al pati de l’escola Estalella.

Un nou espai que ha omplert les més de 1.100 cadires que s’havien disposat, i que fins i tot ha comptat amb gent de peu per gaudir de les peces que ha interpretat la Banda de Música de Cardona.
Una banda què, un any més, s’ha guanyat els aplaudiments del públic i ha posat de manifest el seu bon nivell musical.
Els administradors han previst en aquest ampli pati uns tendals per tal d’oferir ombra, que en aquest primer dia de la festa major la veritat és que no ha estat gaire necessari.
Els assistents al concert han valorat de manera molt positiva aquest nou espai, principalment per què és més ampli i també pel fet que permet gaudir de la música amb més tranquil·litat ja que hi ha menys sorolls del carrer. Dos dels assistents habituals al concert de banda són el Jaume Rosell i la Margarita Valldosera.
La banda també va agrair el canvi, i sobre tot la gran presència de públic que va seguir amb molta atenció tant les explicacions del director abans de cada peça com les diferents interpretacions que oferien els joves components de la Banda de Música de Cardona.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: