Dijous, 25 d'abril de 2024

Oriol Duran i Mariona Jaramillo han guanyat la 5ena Cursa de Sant Fèlix

Aquest dissabte a les vuit del vespre va tenir lloc la 5ena edició de la Cursa de Sant Fèlix, una cursa amb menys participació que en edicions anteriors, amb 130 atletes inscrits.

De fet les inscripcions anaven molt baixes fins als darrers dies de la setmana passada que es van animar. Tot i així es va viure un bon ambient, molt familiar, i va comptar amb una bona organització per part dels administradors de la Festa Major.

La sortida es feia al costat de la Basílica de Santa Maria i els atletes havien de fer el mateix recorregut que la processó de Sant Fèlix del dia 30 d’agost, amb una volta d’aproximadament 2 quilòmetres.

La cursa pretén ser un moment festiu i popular, durant el qual grans i petits poden escollir entre el recorregut curt d’una volta o el llarg de dues voltes.

A la cursa de llarga la victòria va ser per Oriol Duran amb un temps d’11 minuts i 14 segons. El segon lloc va ser per el Jordi Gómez amb 11’20 i el tercer lloc del podi el completava José Fernández amb 11’30.

L’Oriol Duran és de Mediona i té per costum venir a la curs de Sant Fèlix amb amics.

En la categoria femenina la guanyadora va ser la jove atleta Mariona Jaramillo de l’Esportiu Penedès que va dominar la cursa des del principi, i va entrar amb un temps de 13 minuts i 23 segons.

El segon lloc va ser per la veterana atleta Carme Ballesteros amb 13’49 i el tercer lloc per Laura Sánchez amb 14’03.

A la cursa curta d’una volta van guanyar el Marcel Cuadros amb 5 minuts i 35 segons i Mireia Martí amb 7’07.

Va ser una cursa familiar on hi podien córrer grans i petits.

Com a novetat aquest any els administradors van muntar una carpa inflable pel lliurament de trofeus i van recuperar la botifarrada pels participants.

Malgrat la baixada d’inscrits respecte d’altres edicions el balanç de la curs de Sant Fèlix que en feien els administradors va ser satisfactori.