Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos detenen un home pel robatori amb força de quatre domicilis a Sant Martí Sarroca

Dilluns 1 d’agost van detenir un home marroquí, de 26 anys i veí de Sant Pere de Ribes, com a presumpte autor del robatori amb força de quatre domicilis de Sant Martí i una botiga de Vilafranca.

La investigació es va iniciar el 27 de juliol amb les denúncies de quatre robatoris a interior de domicili a Sant Martí, tots comesos per la nit, mentre les víctimes dormien. Els lladres també s’haurien endut un vehicle.
La mateixa nit, s’hauria produït un robatori en una botiga de telefonia mòbil de Vilafranca on els Mossos haurien detingut infraganti un dels dos autors, però l’altre hauria aconseguit fugir.
Uns dies desprès, el dilluns 1 d’agost la Policia Local de Vilanova va detenir, de matinada, un home que conduïa de forma temerària. Els agents van localitzar al conductor del vehicle, que s’havia donat a la fugida pocs minuts abans, i van constatar que el vehicle constava com a sostret. Els agents van detenir el conductor, un home marroquí de 26 anys i veí de Sant Pere de Ribes.
Els investigadors de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vilafranca van poder determinar que era un dels autors dels quatre robatoris amb força dels domicilis comesos a Sant Martí i el robatori amb força de la botiga de telefonia mòbil comès a Vilafranca, motiu pel qual, van detenir-lo.
El detingut ha passat a disposició del Jutjat de Guàrdia, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: