Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els màxims exponents del gènere i alguns descobriments coincideixen al 3r Electrovinyes

Organitzat per la productora Bravecoast, avui arrenca el cap de setmana de la tercera edició del festival Electrovinyes a l’Espai Muntanya Sant Jaume, després d’un concert inicial celebrat al juliol.

Després de modificar-ne les dates i allargar els concerts fins mitjanit, Bravecoast continua apostant per l’Electrovinyes i confia que en aquesta edició es consolidi, com explica Carles Ribot.

El tret de sortida és un taller on els més petits de la casa podran gaudir de la seva primera experiència amb els instruments. Avui i demà, a les 7 de la tarda, els tallers Els petits tafaners permetran practicar “loops” i bases d’electrònica i un dels instruments que més agrada als nens i nenes: el “Theremin”.

El festival vilafranquí mescla alguns dels màxims exponents del gènere i descobriments. En aquesta tercera edició compta amb grups consolidats com Boreals, Fernando Lagreca o Balago i en el terreny més experimental, Os Meus Shorts, un projecte amb músics de referència com Xavi Lloses i Nico Roig.

Tant aquest divendres com dissabte, els concerts s’allargaran fins les 12 de la nit amb la possibilitat de quedar-se a sopar i entrada inversa, és a dir que a l’acabar el concert es paga el que es vol.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: