Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El primer maridatge de vins i estrelles a Jean Leon ha tingut èxit de participació

El primer maridatge de vins i estrelles a Jean Leon ha tingut èxit de participació

El celler Jean Leon va celebrar, el passat divendres 12 d’agost, una singular vetllada sota les estrelles que va contar amb el 100% d’ocupació.

Més de 80 persones van poder gaudir d’aquesta nova experiència que oferia el celler de Torrelavit i que va incloure un maridatge de vins i estrelles, gastronomia i música, coincidint amb la nit de les llàgrimes de Sant Llorenç.

La vetllada va començar amb una copa de benvinguda del rosat de la gama 3055, seguida d’una classe magistral de la mà de l’astrònom Joan Anton Català, de l’Associació Astronòmica de Sant Cugat, que va transmetre, de manera apassionada, professional i entenedora pel públic assistent, els seus coneixements sobre el món de l’astronomia. Aquest coneixement, tot seguit, es va poder posar en pràctica ja que els assistents van poder veure, a través d’un potent telescopi, des dels cràters de la lluna fins a l’anell de saturn.

A continuació es va servir el sopar en format còctel, regat amb vins de Jean Leon; el nou xarel·lo X-15, el 3055 chardonnay i dos exclusius cabernet sauvignon en format màgnum, un Reserva (2001) i un Gran Reserva (1994), de la col·lecció privada del celler. Així, la primera experiència de Jean Leon sota les estrelles es va tancar amb gran èxit de participació i espera consolidar-se en les pròximes edicions d’estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: