Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’oferta d’experiències enoturístiques es multiplica durant la verema

La comunicació d’aquestes experiències s’ha fet enguany d’una forma més unitària i coherent amb la voluntat que els possibles clients puguin trobar fàcilment el producte que més els interessi.

 

A enoturismePENEDÈS han recollit en un apartat de la seva plataforma comercialitzadora en línia les ofertes d’experiències enoturístiques relacionades amb la verema. La comunicació d’aquestes experiències s’ha fet enguany d’una forma més unitària i coherent amb la voluntat que els possibles clients puguin trobar fàcilment el producte que més els interessi. Des del Consorci de Promoció Turística del Penedès ha detectat un major interès per les experiències vinculades a la verema en els darrers anys i també un increment de l’oferta d’activitats per part de cellers i altres empreses de serveis.

Segons Vallès, el Penedès és cada cop una zona vinícola més coneguda i això repercuteix directament en les operacions que es tanquen a través de la plataforma en línia.

 

Entre les activitats que es proposen per prendre part en la verema hi ha la possibilitat de tastar el raïm i comprovar la maduració de les diferents varietats, collir raïm i fer de pagès per un dia i trepitjar raïm amb els peus de la forma tradicional, tal i com es feia el most antigament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: