Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un espectacle de pallassos i la xocolatada, els actes estrella de la festa dels màrtirs street

Els més petits han estat els protagonistes de les activitats d’aquest any que han acabat amb la ruta de les fonts, que ha començat a la plaça Vall del Castell

Els més petits han estat els protagonistes de la festa dels màrtirs street celebrada aquest dissabte. Recordem que sinó hagués estat per la implicació dels Xicots de Vilafranca en l’organització de la festa, enguany no s’hagués celebrat. Precisament la colla vilafranquina és la que ha participat en l’actuació castellera a la plaça de la Vall del Castell.

El protagonisme dels infants s’ha centrat, sobretot, en l’actuació dels pallassos. En l’espectacle, els pallassos han interactuat amb el públic, fent pujar, fins i tot, algun pare a l’escenari.

Un cop acabat, els organitzadors dels actes, l’Associació de Veïns i Amics de la plaça Vall del Castell, han preparat una xocolatada per tots els assistents a l’espectacle infantil.

Durant el vespre i la nit també hi ha hagut activitats. Entre altres, un sopar popular i dos Dj’s que han posat la música a la festa. Han estat Jonathan Gómez i Eric Lloret. En acabar, hi ha hagut la ruta de les fonts que ha sortit de la plaça Vall del Castell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: