Divendres, 23 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní fa obres al carrer Sant Pere per fer-lo més segur i accessible

L’Ajuntament de Sant Sadurní fa obres al carrer Sant Pere per fer-lo més segur i accessible

Han començat les obres de millora del carrer Sant Pere, que consistiran principalment en l’arranjament de les voreres en el tram comprès entre els carrers Narcís Viader i Pau Clarís.

L’objectiu principal d’aquesta intervenció és la millora de la seguretat viària, així com adaptar el carrer a la normativa d’accessibilitat, ampliant les voreres i facilitant passos a nivell per tal d’atendre les necessitats de persones amb mobilitat reduïda o el pas de cotxets infantils, entre d’altres.
Les noves voreres seguiran els criteris estètics i tècnics que ja es van instal·lar al tram de La Fassina de Can Guineu o al carrer Montserrat, entre d’altres. Amb l’ampliació de les voreres, es reduirà l’amplada de via per als vehicles, motivant una reducció de la velocitat, s’eliminaran algunes places d’aparcament i també es dissuadirà els conductors d’aparcar a la vorera. Tot amb l’objectiu de reforçar la mobilitat dels vianants i millorar la convivència amb els vehicles.
La intenció és que l’obra finalitzi abans de l’inici escolar, atès que en aquest carrer hi ha un centre d’educació infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: