Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ignasi Blanca promou un llibre d’imatges de la FM de Vilafranca a través de microfinançament

Ignasi Blanca ha estat col·laborant amb la Festa Major de Vilafranca en aquests darrers tres anys, i aquest 2016 en serà el fotògraf oficial. Des de 2003 no s’edita cap llibre sobre la Més Típica.

Explica que serà un llibre de fotografies, que comptarà amb algun text de suport, i que ha de servir per poder tenir un recull visual de tota la festa major de Vilafranca. La idea és que el llibre sigui cronològic, i que per tant s’iniciï amb el pregó. Tot i això, si s’aconsegueix més finançament es podria començar amb alguns dels actes previs.
En total el llibre podria recollir més de 200 fotografies, principalment obra de Blanca tot i que també s’inclouran d’altres de col·laboradors de la Festa Major. Serà un llibre de mida din A4, i la voluntat és que al final pugui tenir tapa dura.
El projecte que s’ha engegat pretén recollir en 40 dies 3.500 euros a través de la plataforma verkami, i el termini finalitza el 8 de setembre. La proposta bàsica és d’una col·laboració de 20€, amb els quals s’aconsegueix el llibre.
El llibre es titula “Instants”, i Blanca explica que ha optat per la opció del micromecenatge com a manera de finançament davant la dificultat de trobar altres maneres d’aconseguir els diners necessaris per fer realitat el seu projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: