Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francisco José Bendicho ha guanyat de la 3era Cronoescalada al campanar de Santa Maria

Dissabte a les 18h es va iniciar la cursa contrarellotge per pujar al campanar de Santa Maria organitzada per Espai Running des de fa tres anys, per completar una tarda d’atletisme festamajorenc

En aquesta ocasió van ser només 11 els esportistes inscrits, entre les quals hi havia dues dones i nou homes. A les sis de la tarda es donava la sortida al primer atleta de la cronoescalada al campanar amb sortida a la plaça de Santa Maria, tot seguit s’encaraven els 116 graons per arribar al cim del campanar de la basílica.

El guanyador va ser l’atleta vilanoví, resident a Vilafranca, Francisco José Bendicho que va fer un temps de 60 segons.

Desprès de la cursa Bendicho es mostrava content i amb ganes de repetir l’any vinent.

El lliurament de premis el van fer els administradors aprofitant l’escaleta d’entrada al campanar com a podi. El segon lloc en categoria masculina va ser per Carles Márquez amb 62 segons i el tercer per l’Aleix Masferrer  amb 63 segons. En categoria femenina només hi van participar dos atletes i totes dues van fer el mateix temps de 82 segons, així que els administradors van donar el primer premi compartir per  Maria José Delgado i Carme Ballesteros, que va repetir podi a la cursa de Sant Fèlix, entrant a la segona posició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: