Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Fassina enceta un nou curs de monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

La Fassina enceta un nou curs de monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca enceta una nova edició “Joves en acció per la recerca de feina” destinat a joves de 16 a 30 anys en situació d’atur.

El programa vol promoure l’activació i dinamització dels joves, mitjançant diferents accions per ampliar les seves competències bàsiques. L’objectiu del programa és ampliar les possibilitats dels participants per trobar una feina i/o retornar al sistema educatiu.
En el programa es donarà suport als joves mitjançant diferents accions de tutorització, en l’acompanyament en la seva inserció laboral o en la recerca del seu itinerari formatiu. Per altra banda, i paral·lelament a l’itinerari individual, es duran a terme diferents accions formatives en competències bàsiques adaptades a les necessitats i interessos dels joves, i centrades en el coneixement de tots els recursos existents tant a nivell laboral com formatiu.
Com a novetat es realitzarà el curs de Dinamitzador d’activitats de lleure infantil i juvenil amb el que l’alumnat podrà obtenir el diploma i el carnet de Monitor/a d’Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat.
Per a inscriure’s al programa “Joves en acció per a la recerca de feina” cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, a la planta baixa de l’Ateneu Municipal a la Plaça del Penedès, o bé a La Fassina, a l’avinguda Catalunya, 22.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: