Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Falcons de Vilafranca van actuar a Terres Basques

Els Falcons de Vilafranca van actuar a Terres Basques

El passat cap de setmana els Falcons que Vilafranca van fer una expedició cap al País Basc. Van participar en les festes grans dels pobles que van visitar.

A banda de visitar Donostia i Zarautz, diumenge es van dirigir a Ondàrroa on al vespre van iniciar un cercavila pels carrers de la població oferint una Pira 5×5, una Piràmide Drets de 4, una Escala de 9 o una Torreta, fins a arribar a la plaça de davant de la casa consistorial en la que van oferir una actuació molt complerta amb una Escala de 9, una Pira 6X5, un 3 de 6 net, una Piràmide Drets de 5, una Torreta i finalitzant amb dos Pilars de 4 simultanis, coronats amb la Ikurrinya i l’estelada.

El dilluns, dia 15, es van desplaçar a San Juan de Gaztelugatxe, on hi ha una ermita situada en un emplaçament idíl·lic i on hi van alçar un pilar de 5 i una Escala de 7. A la tarda es van desplaçar cap a Gaviria, situada a Guipúzcoa on van fer una actuació combinada amb dantzaris. Van poder oferir una Escala de 9 i una Pira 6X5, entre d’altres.

El mati del dimarts dia 16, just abans de iniciar el viatge de tornada cap a terres catalanes, es van desplaçar a la vila de Guernika-Lumo. Allà van  poder oferir una exhibició itinerant pels carrers de les rodalies del centre.

Les properes cites on podrem gaudir dels Falcons de Vilafranca seran aquest dissabte a la Festa Major de Sant Quintí de Mediona a les  set de la tarda i diumenge a la Fira Transfronterera de Vi, formatge i embotits d’ Arles de Tec a les 11 del matí  i a la Festa Major d’Alpicat a dos quarts de vuit de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: