Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons han descarregat dues pires 6/5 alhora per primera vegada a la Festa Major

Era el principal objectiu dels de la faixa verda aquesta Festa Major i ho han aconseguit.

Una fita històrica, perquè mai abans per Festa Major s’havia pogut veure aquestes construccions una al costat de l’altra. En si la Pira 6/5 ja és molt complicada, però els Falcons l’han fet per duplicat i a més, per permetre la fotografia de la carregada , una de les dues enxanetes s’ha hagut d’esperar a dalt de la construcció una bona estona.

Els Falcons han començat la actuació a peu de plaça de forma ràpida, just acabada l’actuació de les Gitanes. Primer han descarregat l’Escala de 10, una construcció també molt complicada que tal i com l’han fet semblava fàcil.

Desprès han fet uns quants pilars de 3 amb la tombarella inclosa dels anxanetes. I sense aturar-se han anat per les dues Pires conjuntes.

També han ofert dues Torretes i desprès el segon gran repte de la jornada. Avui també s’havien proposat fer dues Piramides drets de 5 alhora. I ho han pogut aconseguir, deixant-les també amb les mans obertes.

Continuant amb les figures duplicades els Falcons també han carregat i descarregat 2 tresos de sis nets, a l’estil falconer.

La colla falconera Vilafranquina ha ofert també un Ventall gran al centre i dos Ventalls petits a banda i banda. Un Ventall gran que també han fet girar. Completant d’aquesta manera una magnífica actuació de Festa major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: