Dijous, 22 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC reclama que l’Ajuntament faciliti la recerca de finançament privat als Administradors

La secció d’ERC a Vilafranca ha demanat que l’Ajuntament trobi solució a un problema que s’arrossega des de fa anys, la dificultat que tenen els administradors per aconseguir recursos econòmics

La petició d’Esquerra és que es deslliuri els Administradors de convertir-se, pràcticament, en recaptadors.
Els republicans demanen que, d’aquesta forma, l’Ajuntament de Vilafranca faciliti la feina dels Administradors, i que no la compliqui encara més. Des del seu punt de vista, el sistema actual va en perjudici de la Festa Major i impedeix una continuïtat entre les administracions, ja que cada una ha de començar de 0 i desconeixen el pressupost exacte del qual disposaran.
El regidor d’Esquerra Republicana, Pere Sàbat, explicava que es tracta d’una demanda reiterada dels Administradors dels últims anys.
La secció vilafranquina d’ERC ha volgut deixar clar que la solució es troba, simplement, en la voluntat política del govern. Ja han anunciat que demanaran que, a la següent reunió del Patronat de la Fundació de la Festa Major, s’inclogui un punt a l’ordre del dia per tractar aquesta qüestió.
El representant d’Esquerra a aquest Patronat, Quim Barberà, detallava que hi ha mecanismes per trobar la solució.
Una de les solucions que proposa Esquerra és la contractació d’un treballador públic que es dediqui exclusivament a buscar patrocinadors i conformar convenis de més duració. D’aquesta forma, expliquen, els Administradors podrien tenir una base sòlida, encara que provisional, per començar a treballar des que són nomenats com a tal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: