Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca podrien portar a La Bisbal Td9fm, 3d9fa i Pd8fm

La primera cita castellera de l’agost és aquest dissabte, a Vilafranca, amb la diada de Cal Figarot.

Els Verds actuaran amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Minyons de l’Arboç. La diada serà a partir de les sis davant de la seu social dels vilafranquins. Els Castellers de Vilafranca preveuen fer castells bàsics de 9 i un castell de vuit amb l’agulla o el 5d8. Com ja ve sent habitual, els Verds també faran una prova en acabar la diada. Aquest any, faran una prova del 4d10fm. La celebració del XXXIè aniversari de Cal Figarot també comptarà amb una nova edició de la Ronda de Vermut, on els Castellers de Vilafranca compartiran experiències i sensacions després de la diada, en un to distès i amb les portes de la seu social obertes.

El dilluns, els Castellers de Vilafranca actuaran a La Bisbal del Penedès, conjuntament amb les dues colles de Valls. Els vilafranquins es plantegen objectius superiors, que dependran de l’assaig d’aquesta nit. En principi, hi voldrien portar el programa que tenien previst a Mataró, inclosa la torre de nou amb folre i manilles que allà va quedar en intent, el tres de nou amb folre i agulla i el pilar de vuit amb folre i manilles.

L’assaig començarà, com és habitual, a dos quarts de deu a Cal Figarot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: