Dissabte, 21 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya de micromecenatge de la Verema Solidària s’obrirà l’1 de setembre

El dijous 1 de setembre quedarà oberta la campanya de micromecenatge de Verema Solidària a través del portal Goteo.org.

Per ampliar el coneixement de la iniciativa, els impulsors de l’acció solidària han editat un vídeo que dóna a conèixer el treball social, educatiu i terapèutic que realitzen les dues entitats beneficiàries de la verema que tindrà lloc el 2 d’octubre: Càritas Sant Feliu de Llobregat i l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf. El document audiovisual recorda que l’origen del projecte està en la unió dels mons del vi català i del tercer sector i emplaça tothom qui ho desitgi a “tallar amb la pobresa”. Precisament aquest és el lema de la verema solidària que tindrà lloc el 2 d’octubre a les vinyes de Sant Llorenç d’Hortons del celler Finca Parera. A la presentació del vídeo, els impulsors del projecte, encapçalats pel viticultor Rubén Parera, n’expliquen les bases.

Els particulars que vulguin participar a la verema solidària han de reservar la seva plaça i decidir-se per una de les quatre modalitats de participació del projecte solidari a partir de l’1 de setembre. Els interessats poden preinscriure’s des de ja, a través del web, i rebran un avís el primer dia de la campanya de micromecenatge per formalitzar la seva col·laboració, donat que les places són limitades; només 200 persones podran participar a la verema.

Tota persona física o jurídica que col·labori amb Verema Solidària ajudarà a finançar dos projectes socials de les entitats que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social. En el cas de Càritas Sant Feliu, l’aportació econòmica es destinarà a la compra de material informàtic per a les classes de reforç escolar que reben infants de primària i secundària que viuen en entorns amb dificultats. A AFAMMG, a consolidar l’hort sòcio-terapèutic on hi treballen persones amb malaltia mental que, amb el treball de la terra, guanyen en autoestima i autonomia i afavoreixen la seva inserció laboral futura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: