Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya d’estiu de l’ANC arriba a Vilafranca

A partir del 16 d’agost, l’Assemblea Nacional Catalana porta a la capital de l’Alt Penedès 3 de les accions de la campanya estiuenca que impulsen arreu de Catalunya per denunciar greuges de l’Estat.

Els vilafranquins faran èmfasi en la deficiència d’infraestructures com ara Rodalies, la precarietat del sistema sanitari i els atacs de la maquinària de l’Estat.

Així, el 16 d’agost i el 5 de setembre, de 7 a 9 del matí, repartiran fulls informatius a l’estació de tren de Vilafranca. El 27 d’agost portaran les creus grogues que ja s’han plantat en altres municipis per simbolitzar la mort del sistema sanitari català i també duran una exposició que denuncia els atacs de l’aparell de l’Estat. Aquestes 3 accions de la campanya estiuenca van encaminades a evidenciar que l’única solució és la república catalana.

L’ANC també ha aprofitat la trobada d’aquest dijous per presentar la mobilització que preparen per la Diada Nacional de Catalunya. Una mobilització descentralitzada en 5 ciutats, cadascuna de les quals simbolitza una cosa diferent, com explica la coordinadora local de l’ANC, Ester Güell.

Cada ciutat compta amb un nombre de trams, als quals s’han assignat les diferents comarques catalanes. El tram de l’Alt Penedès està a Barcelona i l’ANC organitzarà autocars per anar-hi. Properament posaran a la venda els tiquets i les samarretes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: