Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Barraca de la festa major popular potencia els seus actes

La festa major popular de Vilafranca s’iniciava aquest divendres amb la vint-i-unena penjada d’estelades a la Basílica de Santa Maria.

La Barraca ha buscat enguany la col·laboració d’altres entitats per arribar a més gent i potenciar les activitats que s’han organitzat dins la festa major popular.

L’Aleix Rodríguez, un dels organitzadors de la Barraca, explicava aquests canvis.

La penjada d’estelades continuava amb el multitudinari concert de la Sidral Brass Band, Aspencat i els punxadiscs d’Urtica Sound.

Abans hi havia hagut un dels actes previs de la festa major més multitudinaris, el taller d’estampació de mocadors que organitza el Casal Popular de Vilafranca i que, com sempre, va tenir molt d’èxit.

Entre les participants al taller d’estampació hi havia la Glauca, que havia pintat una noia ballant panderetes.

La festa continuava anit a La Barraca amb el concert que van oferir La Verga Records, Cor fort i Doy Tolls a la Plaça de l’Oli.

Durant els dies de la festa major la Barraca obrirà cada tarda a partir de les sis. Avui ha ofert esmorzar als balls i un vermut popular. Demà hi haurà concert amb Carles Belda i el punxadisc La Ruda i, dimecres, hi haurà espectacles al carrer.

D’altra banda, des de la seva inauguració, la festa major popular està duent a terme la campanya No és no, en contra de les agressions sexistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: