Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba la setmana clau per colles de Castellers i Falcons de Vilafranca abans de Festa Major

Els Verds afronten aquests últims dies abans de la Festa Major de Vilafranca amb algunes cites castelleres molt destacades.

La colla  dels Castellers de Vilafranca té dos assajos molt importants aquesta setmana.

Els Verds afronten aquests últims dies abans de la Festa Major de Vilafranca amb algunes cites castelleres molt destacades. La primera, els assajos aquest dimecres, a partir de dos quarts de nou del vespre, a Cal Figarot i divendres, a la Plaça de la Vila a partir de dos quarts de deu de la nit.

Els Castellers de Vilafranca també tenen una dobla cita castellera el cap de setmana, dissabte a la tarda al Catllar, i diumenge al migdia a l’Arboç. Precisament, a la plaça del Baix Penedès, els vilafranquins hi volen fer el 3d10fm, per preparar amb garanties els dos castells de deu pisos per Sant Fèlix.

L’equip tècnic dels Castellers de Vilafranca segueix apostant per intentar dos castells de deu pisos el dia 30 d’agost, i per això expliquen que és imprescindible la presència de tots els castellers i simpatitzants aquests últims dies abans de ‘la més típica’.

Per la seva part els Xicots de Vilafranca afronten també una setmana clau, que volen culminar el dilluns amb un castells de nou pisos.

Aquest dimecres a les nou de la nit fan assaig popular a la Plaça Milà i Fontanals i divendres fan un assaig popular a la plaça Jaume I.

Dissabte celebren els actes del 16è aniversari del local, a la plaça Milà i Fontanals, amb inflables al matí, vermut electrònic al migdia i actuació castellera a la tarda.

Els Falcons de Vilafranca ultimen també les seves construccions. Aquest dimecres comencen l’assaig al Palau Baltà a partir de dos quarts de vuit del vespre i també divendres a la mateixa hora i ubicació.

I també avui, dimecres, es fa l’assaig popular dels balls de la Festa Major. L’assaig, en el qual el públic assistent també pot participar dels balls, tindrà lloc just desprès dels goigs a la Plaça de la Constitució.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: