Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds es marquen nous objectius per la doble cita d’aquest cap de setmana

Les sensacions són fins ara positives i els Castellers de Vilafranca veuen molt posible fer un pas més i atacar el tres de nou amb folre i l’agulla demà.

Els Castellers de Vilafranca tenen una doble cita castellera aquest cap de setmana al Baix Gaià. Dissabte a la tarda, a les sis, actuaran a la diada castellera d’Altafulla i diumenge a la tarda, també a les sis, faran castells a Torredembarra. L’objectiu dels Verds és seguir fent els castells emmanillats, la torre i el pilar, per poder encarar el repte principal d’aquest juliol: descarregar el 3de10fm a Vilanova el proper 30 de juliol.

Les sensacions són fins ara positives i els Castellers de Vilafranca veuen  molt posible fer un pas més i atacar el tres de nou amb folre i l’agulla, tal com explicava el cap de colla Toni Bach aquest dimecres abans de l’assaig.

11.42’16” – 11.42’58”: Toni Bach (cap de colla Castellers de Vilafranca): Home, com ho… tinguem

Després d’aquest cap de setmana intens, els Verds tenen més a prop la cita de Vilanova. Bach creu que les proves del 3 de 10 estan anant bé.

11.43’34” – 11.43’56”: O sigui… toca

Els Verds reclamen a tot el gruix de la colla i aficionats vilafranquins i penedesencs que els facin costat i que s’impliquin en l’assaig de divendres i en les dues actuacions del cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: