Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Treball en xarxa entre productors artesans agroalimentaris i restaurants

Durant el matí d’ahir es va fer a la seu del Consell Comarcal una sessió de treball en xarxa entre empreses productores alimentàries locals i de qualitat i restaurants del territori.

La sessió estava organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès en el marc dels programes “Productes de la Terra” i “El Penedès, tasta’l” de la Diputació de Barcelona. Va comptar amb la participació de 21 empreses.

Aquest espai de trobada entre productors i elaboradors de la comarca, d’una banda, i establiments de restauració, de l’altra, vol facilitar l’establiment de sinergies i acords comercials entre les empreses del territori.

La sessió constava de dues parts: la primera, a càrrec de Núria Serena, de l’empresa Raiels, era una introducció a les eines per a la cooperació empresarial. En la segona part es van fer entrevistes entre les empreses assistents. El balanç global, segons la consellera, és positiu.

El Consell Comarcal preveu seguir organitzant aquest tipus de sessions per facilitar les relacions entre els productors agroalimentaris i els restaurants i comerços del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: