Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat la proposta del grup motor de joves sobre l’espai de laPelegrina

Després de prop de quatre mesos de treball amb un grup de 35 joves que es van constituir en un grup motor d’aquesta iniciativa, la regidoria de joventut ha presentat el que seria la proposta d’usos.

Un espai amb dues plantes, que acolliria una gran sala polivalent, un hall, una aula de formació i dos bucs d’assaig en la planta a peu de carrer, amb sortida a un pati exterior en que s’hi podria ubicar un escenari. En una planta altell hi hauria dues aules més de formació, un despatx i un vestidor. A més, tindria vista sobre el hall.
Com remarca el regidor de joventut, Miquel Medialdea, aquesta és la proposta que s’ha consensuat amb el grup de joves.
Un cop tancada aquesta primera fase, serà el moment en què la proposta es fa arribar a serveis tècnics de l’Ajuntament que haurà de concretar la proposta arquitectònica. Medialdea espera poder comptar a l’octubre amb un disseny definitiu i per tant també amb un pressupost del que poden costar les obres.
La voluntat seria que les obres es poguessin iniciar abans de final d’any.
En la presentació que s’ha fet al SIAJ de Vilafranca, s’ha comptat amb la participació de tres dels joves que han participat en el grup motor, i que s’han encarregat d’explicar els diferents espais que han d’omplir d’activitat l’antic mercat de la Pelegrina. Un espai, també, per el qual s’haurà de pensar un nou nom adaptat als seus nous usos.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: