Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha estat fent a l’Espirall una campanya de promoció amb el nom de “Fem barri, fem Espirall!”

S’ha estat fent a l’Espirall una campanya de promoció amb el nom de “Fem barri, fem Espirall!”

Dins del projecte de dinamització comunitària, en el marc del programa de Treball als Barris, durant les darreres setmanes s’ha organitzat una activitat de promoció de l’Espirall.

S’ha realitzat un photocall editant un pòster amb imatges de persones que han volgut participar fent-se una fotografia amb un missatge de suport al barri. Durant unes quantes setmanes s’ha anat al barri, principalment els dimarts, dia de mercat, animant la gent a fer-se la fotografia.
Un activitat que ha estat molt exitosa ja que hi ha participat gairebé 200 persones. El cartell es va presentar el passat dijous a les festes del barri i durant els propers dies es podrà visualitzar en molts dels comerços de l’Espirall.
Per dur a terme aquesta activitat s’ha comptat amb la col·laboració principal d’entitats, veïns i veïnes del barri i comerços ubicats a l’Espirall.
L’Ajuntament de Vilafranca ha impulsat aquesta activitat, des de la regidoria de Promoció econòmica i Ocupació, i s’ha comptat amb una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: