Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí Sarroca celebra la Festa Major aquest cap de setmana

Sant Martí Sarroca celebra la festa major del 15 al 18 de juliol.

El divendres s’iniciarà la festa amb el tritlleig de campanes, la traca d’inici,
la inauguració d’exposicions, la final del torneig de futbol sala, el grup-espectacle de música en català “Trams-Arrels” i el pregó de la Festa Major, a càrrec del jutge de pau del municipi Miquel Folch. A la nit es farà el correfoc, que el seguirà el correbars i un espectacle musical de versions.

El dissabte 16 de juliol començarà amb el campionat de truc i les curses de natació. A la tarda, la tradicional cercavila i a la nit la Festa Jove amb “Lágrimas de sangre”, “Subversius” i “DJ Hurtus”, mentre que a la zona esportiva hi haurà un concert i ball amb la reconeguda orquestra “La Pasarela”.

El diumenge hi haurà la botifarrada popular, la tirada al plat, el III Torneig de Bitlles Catalanes per a tothom i el futbol de veterans. Al migdia, també es farà una ballada de sardanes amb la “Cobla Sitgetana”. I a la tarda, futbol sènior i ball amb el grup de country d’”El Centre”. Al vespre, concert i ball amb l’orquestra “Nueva Alaska”, i a la nit un monòleg amb Xavi Castells.

La festa acabarà dilluns amb diverses activitats pels infants i l’espectacle del Mag Lari a la Zona Esportiva (a les 23:00h). L’espectacle serà gratuït però s’haurà de pagar un lloguer de 2€ per les cadires.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: