Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rússia, Croàcia i Islàndia són les destinacions turístiques més demanades aquest estiu

A Vilafranca han augmentat les vendes dels viatges aquest estiu.

Així ho han explicat algunes agències del municipi. Unes de les novetats d’aquest any quant a destins més sol·licitats han estat Rússia i els creuers. El director de Viatges Índic Jordi Mañé explicava que és degut a la seguretat que aporten aquest tipus de viatges.

Croàcia també ha estat una destinació turística destacada i que les agències no s’esperaven. La destinació és molt demanada tant per famílies com per parelles joves. Polònia, Romania i Bulgària també s’han demanat molt sobretot per la seva oferta econòmica.
Una atracció turística innovadora d’aquest any ha estat Islàndia. Així ho explicava la directora de l’agència de viatges Over Panda Cristina Almirall.

Les destinacions turístiques clàssiques que continuen sent demanades any rere any són les capitals europees com París, Londres, Roma i Venècia. D’altra banda, ja fa un parell d’anys que els països no tant demanats han estat Egipte i Tunísia per la inseguretat que han generat els atacs terroristes.

Una de les altres destinacions turístiques força sol·licitades és Alemanya en família. Segons Almirall, combina la part dels parcs temàtics pels infants, com el de Legoland i Playmobil, i la gran oferta cultural del país pels pares.

Sembla que la situació econòmica està millorant poc a poc i que aquest any més gent ha decidit marxar de viatge i contractar-lo amb més antelació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: