Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rosa Vendrell presentarà el magazín de Ràdio Vilafranca fins al setembre

Ràdio Vilafranca seguirà emetent el magazín matinal durant els mesos d’estiu.

La locutora Rosa Vendrell serà la que assumirà la responsabilitat de dirigir i presentar el programa a partir del proper dilluns 25 de juliol. El magazín d’estiu es titularà ‘Àtini Boussa’, un nom peculiar que Vendrell explicava que vol dir “Fes-me un petó” en àrab.

El programa conduït per Rosa Vendrell s’emetrà en directe de dilluns a divendres de 9 del matí a 12 del migdia fins al 9 de setembre. ‘Àtini Boussa’ pretén ser un programa fresc amb una proposta diferent cada dia, amb temàtiques molt diverses. Això sí, la locutora penedesenca ja ha avisat que els tres temes principals seran la música mediterrània, els viatges i les llengües estrangeres.

A més a més, el format del programa serà diferent: no tindrà unes seccions fixes perquè, segons Rosa Vendrell, la majoria dels oients estaran de vacances i, per tant, no seguiran una rutina. La presentadora avisa que té moltes ganes de començar el programa i de fer una cosa diferent.

El magazín, que començarà dilluns que ve, donarà molta importància a les xarxes socials, on els oients podran proposar els temes que ells considerin importants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: