Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Richard Bona ha presentat a Vilafranca el seu darrer treball amb ritmes cubans

Richard Bona ha presentat a Vilafranca el seu darrer treball amb ritmes cubans

El segon gran concert del Festival Vijazz Penedès va tornar a omplir ahir a la nit la plaça Jaume I.

Era una plaça plena d’un públic entregat a la música del baixista senegalès Richard Bona que presentava a Catalunya per primer cop el seu nou treball amb fusió amb ritmes cubans. El festival s’està vivint amb una gran presència de públic tan en els concerts com també a l’espai de fira de vins i caves, on 40 cellers aporten més de 200 referències a poder tastar. També han resultat un èxit novetats com l’espai Lounge Vallformosa on es punxa electro jazz, o l’espai solidari Elles i el jazz al Claustre de Sant Francesc, i la plaça Food& Jazz, situada a la rambla de Nostra Senyora, amb l’oferta gastronòmica de 10 foodtracks. El trompetista Ibrahim Maalouf tancarà el festival amb un concert a la Plaça Jaume I a les deu d’aquesta nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: