Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La religiosa i activista social sor Lucía Caram serà la protagonista de la Nit Empresarial 2016

La gala organitzada per la UEP tindrà enguany un marcat caràcter solidari i comptarà amb la presència del conseller d’Empresa i Coneixement.

La popular monja dominica i activista social d’origen argentí i resident a Catalunya Sor Lucía Caram serà la principal protagonista de la Nit Empresarial 2016 que la UEP organitza el dijous de la setmana vinent, al restaurant el Mirador de les Caves. A partir del lema “Nous temps, nous paradigmes” a l’entorn del qual girarà la cinquena edició de la trobada empresarial, Sor Lucía Caram parlarà de solidaritat, responsabilitat i empresa. Com a gest d’agraïment per la seva participació, durant el sopar es recolliran fons per la Fundació Rosa Oriol impulsada per la religiosa i que té com a finalitat l’ajuda als col·lectius de persones més vulnerables.

El sopar de la Nit Empresarial 2016 serà també el marc on es lliuraran els guardons dels Premis UEP 2015 a les millors iniciatives empresarials. L’acte de lliurement el presidirà el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, intervindrà en l’acte a través d’un missatge institucional enregistrat especialment per a l’ocasió.

UEP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: