Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des del punt de vista musical s’ha viscut una bona edició del Vijazz

El festival va començar amb bon peu arrencant amb una diva del jazz, Dee Dee Bridgewater, que va escalfar motors amb un concert brillant, deixant-se la veu damunt de l’escenari.

El segon cap de cartell va aixecar el nivell, encara que semblava impossible. Richard Bona va presentar a Vilafranca el seu darrer treball “Heritage” amb ritmes cubans.

El segon gran concert del Festival Vijazz Penedès va tornar a omplir dissabte a la nit la plaça Jaume I de públic entregat a la música del baixista senegalès Richard Bona que presentava a Catalunya per primer cop el seu nou treball amb fusió amb ritmes cubans. I va fer ballar tota la plaça en les seves tres darreres cançons.

I aquest diumenge a la nit el trompetista Ibrahim Maalouf va tanca el festival amb un concert que també va fer posar a peu dret a tota la gent que omplia la Plaça Jaume I. L’artista es presentava amb el projecte “Red & Black Light”

Per tot plegat el director artístics del festival, Carles Ocaña, no podia acabar més satisfet ahir a la nit.

Ocaña vol continuar mantenint el gran nivell musical dels primers 10 anys del Vijazz i per això ja està treballant per el de l’any vinent.

Altres artistes destacats d’aquest Vijazz van ser Go Go Penguin, el dissabte al vespre.

I Manú Katché el diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: