Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, rep el president de la UEP a Palau

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, rep el president de la UEP a Palau

La recepció ha estat en motiu de l’enregistrament del missatge institucional del President de la Generalitat que s’emetrà en el decurs del sopar empresarial 2016, la propera setmana.

El President Carles Puigdemont ha rebut aquest dijous a Palau el president de la Unió Empresarial del Penedès, Santi Carda, amb motiu de l’enregistrament del missatge institucional que s’emetrà durant el sopar de la Nit Empresarial 2016 que tindrà lloc dijous que ve al Mirador de les Caves. En el missatge, Puigdemont ha volgut traslladar un missatge d’optimisme als empresaris del Penedès i els ha anima a confiar en les potencialitats del país.
El sopar de la Nit Empresarial tindrà enguany un caràcter marcadament solidari i s’ha convocat sota el lema Nous temps, nous paradigmes. Sor Lucía Caram, monja dominica i activista social, serà l’encarregada de la conferència per parlar d’empresa i responsabilitat social. Durant el sopar tindrà lloc l’entrega dels Premis UEP 2016, un acte que serà presidit pel conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: