Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es posa en marxa als Mercats de Vilafranca el cicle “Cuinem les estacions”

El mercat de la Carn de Vilafranca acollia la segona de les sessions del cicle “Cuinem les estacions” que s’ha iniciat aquesta passada setmana amb l’estiu.

La tècnica de mercats Ariadna Corbella comentava que la intenció és aproximar els productes de mercat i de temporada al públic.
Les sessions són gratuïtes, i no cal inscripció prèvia. Com sempre en acabar es farà un tast dels plats que s’han cuinat.
Les sessions les ofereix la cuinera Gemma Riera, que remarca que els productes amb els que es treballarà seran sempre fàcils de trobar als mercats, de temporada i amb una cuina senzilla.
En la sessió d’aquest dijous en que es feien segons plats d’estiu, el protagonisme el tenien per exemple les cireres i els préssecs d’Ordal.
Les properes sessions seran ja amb cuina de tardor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: