Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

De la perifèria a la capital, la taula rodona que tindrà lloc a la Galeria Sicart de Vilafranca

La taula rodona girarà entorn les galeries d’art contemporani a la perifèria.

Per tal de parlar de la situació actual de les galeries d’art contemporani amb seus fora de les capitals de Madrid i Barcelona, la Galeria Sicart ha convidat a Joan Anton Maragall, director de la Galeria Trama i President de Art Barcelona, a Fidel Balaguer, director de la seva galeria i Vanessa H. Sánchez, directora de la Galeria Silvestre amb seus a Tarragona i Madrid.

La taula rodona girarà entorn les galeries d’art contemporani a la perifèria, tant les que han desaparegut, com les que han decidit traslladar-se a les grans capitals, com les que encara tenen seus a la resta del territori. L’objectiu que persegueix la xerrada és estudiar aquests casos i el per què d’aquestes situacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: