Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès recull tres guardons dels Premis d’Enoturisme 2016 de Catalunya

El restaurant El Cigró d’Or, la Cava Hotel Mas Tinell i l’Acadèmia Tastavins Penedès entre els guardonats en aquesta edició del 2016.

L’objectiu d’aquests premis, que lliura la Generalitat, és guardonar aquells projectes duts a terme per empreses o entitats relacionades amb l’enoturisme i que hagin contribuït als interessos del sector enoturístic català i a la millora de la qualitat i la competitivitat d’aquest. Els premis es lliuraran en la gala de la “Nit de l’Enoturisme de Catalunya”, que tindrà lloc el proper 26 de juliol a Pinell de Brai, a la Terra Alta, en un acte presidit pel conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret.
Pel que fa als diferents guardons que s’han lliurat i que se centren en reconèixer iniciatives relacionades amb l’enoturisme i el seu impuls, en tres categories els premiats són del Penedès. En la categoria de restaurants el guardó és per El Cigró d’Or; en la d’Allotjament ha estat reconegut la Cava Hotel Mas Tinell; i finalment en la d’Art i Cultura el premi ha anat a parar a les mans de l’Acadèmia Tastavins Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: