Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El pallasso vilafranquí Anskari, als campaments de refugiats de Grècia

El pallasso vilafranquí Anskari, als campaments de refugiats de Grècia

La Plataforma Refugiats Penedès ha fet arribar als mitjans algunes fotografies de l’inici de l’estada del pallasso vilafranquí Anskari als campaments de refugiats de Grècia.

El pallasso qualifica aquests moments d’”instants màgics però molt durs” en la seva campanya per “repartir somriures” als campaments de Diavata i Voula, on hi ha unes 3.000 persones procedents majoritàriament de Síria, Afganistan i Iraq. Anskari ha explicat que als camps controlats per l’exèrcit és difícil l’accés però s’ha pogut integrar en una organització grega que treballa amb la gent del camp durant la setmana.

El pallasso va fer una activitat a Vilafranca abans de marxar a Grècia en la qual animava nens i adults a dibuixar “els seus somnis” per portar-los als campaments. Ara està fent el mateix allà i, segons ha explicat, el que dibuixa la majoria dels nens és una casa. Anskari portarà els dibuixos al Penedès per conscienciar la població sobre la situació que es viu als campaments de refugiats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: