Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Optimisme empresarial pel bon estat de l’activitat econòmica a la comarca

Les dades les extreu l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf d’una enquesta elaborada a partir d’una mostra representativa de l’activitat econòmica de la comarca

Millora la perspectiva de l’activitat econòmica segons els empresaris. Això suposa que continua la tendència que s’havia anunciat en l’anterior onada de l’enquesta que elabora l’Associació d’empresaris de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf, que va sortir fa 3 mesos.

Quasi la meitat dels empresaris que han respòs les onze preguntes que formen l’enquesta creuen que la situació del seu negoci és bona. Respecte a fa 3 mesos això suposa un augment de prop d’un 10%.

Més de la meitat, un 51%, reconeix que la situació del seu negoci ha millorat si es compara amb l’anterior trimestre. Això també es tradueix en un augment de la facturació respecte al període anterior.

La mostra que forma l’enquesta l’integren empresaris de diferents àrees econòmiques formant una radiografia del teixit empresarial de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: