Dimarts, 14 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra detenen un home per vendre heroïna al carrer

Els fets van passar dijous de la setmana passada, a plena llum del dia, quan els Mossos d’Esquadra van detenir, a Vilafranca, un home que acabava de vendre 6 embolcalls d’heroïna.

L’actitud de l’home va fer sospitar els agents que van decidir vigilar-lo. El detingut parlava per telèfon a la cruïlla entre el carrer Sant Sadurní d’Anoia i la carretera d’Igualada i poc després va trobar-se amb un jove en un passatge proper a qui va vendre una bossa amb diversos embolcalls. Quan els agents es van identificar com a policies, el comprador va intentar marxar corrents del lloc i va llençar al terra la droga que li acabaven de vendre.

Els agents van recuperar la bossa i van comprovar que hi havia sis embolcalls d’heroïna, motiu pel qual van detenir el venedor de la droga per un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.

El detingut, de 47 anys i veí de Vilafranca, va quedar a disposició del jutge que l’ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: