Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui comença la Festa Major dels Monjos

Els actes comencen avui amb el repic de campanes a dos quarts de 9 del vespre a l’Església Parroquial.

Tot seguit tindrà lloc la traca d’inici de festa i es farà el pregó a càrrec dels Castellers del Foix. A continuació hi haurà la presentació del nou Ball de Gitanes i a dos quarts d’onze de la nit se celebrarà la Nit de Gintònics a la Societat la Margaridoia.

Demà durant el matí i la tarda hi haurà inflables aquàtics a la Rambla Penyafel. El preu d’entrada és d’un euro i cal portar banyador i tovallola. A dos quarts de 8 de la tarda hi haurà la Cursa Popular i a les 10 de la nit tindrà lloc el Sopar Popular a la plaça Pau Casals amb el concurs de truites. Després del sopar i a la mateixa plaça hi haurà Ball amb l’orquestra Kalifornia. A la Plaça del Molí tindrà lloc un concert d’ska amb els grups Juantxo Skalari, The Anti-patiks i Sal de Aki.

Dissabte començarà amb activitats de l’ADF Monjos a la Plaça del Molí del Vent i també hi haurà la Melonada popular a la Casa de Cultura Mas Catarro. A les 11 a la Rambla Penyafel es farà la 1a Fira de la Cervesa artesana que durarà tot el dia fins tres quarts de 12 de la nit amb Food Trucks. La cercavila dels balls folklòrics tindrà lloc a les 7 de la tarda pels carrers del poble. A mitjanit al Camí del Fondo serà la festa musical a càrrec dels 40 principals.

Les matinades iniciaran el diumenge i durant el migdia hi haurà el ball de lluïment dels balls folklòrics a la Pau Casals. Durant la tarda se celebrarà la festa Holi a la Biblioteca i el ball de tarda a la Plaça Pau Casals amb l’Orquestra Europa. Seguit de la Tamborinada, tindrà lloc el Correfoc i en acabar el Ball d’Orquestra.

Dilluns començarà amb la Botifarrada i la 1a Competició de petanca. A partir de dos quarts de 7 de la tarda, cercavila infantil pels carrers del poble. A la nit, tindrà lloc a la Plaça Pau Casals l’obra de teatre a càrrec de la companyia Artistic 83 amb el preu d’un euro.

Dimarts s’iniciarà amb la festa de l’escuma i animació infantil. Al vespre, tindrà lloc el Correbars Culé acompanyats amb xaranga i ball de gralles. A mitjanit hi haurà el castell de focs i es clourà la nit amb un concert a la Pau Casals a càrrec del grup Alquadrat.

Dimecres i últim dia hi haurà durant el migdia l’actuació dels balls folklòrics. A la tarda l’espectacle “50 sombras de Andreu”. El preu d’entrada és de 5€ anticipadament i 7€ a taquilla. Seguidament tindrà lloc les sàtires diabòliques i la Festa Major es clourà amb la nit de foc i la traca fi de festa amb els diables Spantus a la plaça de l’Esglèsia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: