Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més d’un miler de persones ha participat en les sessions de tast i maridatges del Vijazz 2016

La 10ena edició del Vijazz viu un augment més que considerable tant en vendes com en nombre de visitants.

Tot i que encara no es disposa de les xifres definitives, ja es pot afirmar que el Banc Sadadell Vijazz Penedès va tancar la seva desena edició amb un augment més que considerable tant en vendes com en nombre de visitants. Més de 50.000 persones van gaudir del festival i de les seves diverses activitats, demostrant que el Vijazz és un esdeveniment capaç de créixer i evolucionar.

Pel que fa a les vendes, els tiquets degustació venuts van arribar a superar en més d‘un 15% els totals aconseguits l’any passat tot i que aquest any el preu dels tiquets havien augmentat un 1€ en el cost de compra.

Tampoc es van quedar enrere les activitats dels maridatges que han arribat a vendre les 1.500 places disponibles repartides al llarg dels tres dies a les dues sales, la d’Ametller Orígen i la sala Club de Cultura Tr3sc.

Un dels maridatges més sol·licitat va ser el que protagonitzava per el Xef Isma Prados, Director d’Oficina Tècnica Gastronòmica d’Ametller Origen.

Presentava els vins i caves més singulars d’Ametller i una primícia, un tast de les primeres ampolles del celler Mata d’Abelló del Penedès.

Es maridaven amb plats elaborats amb productes de la terra.

En concret es maridava un cabernet blanc-muscat amb un pinxo de sardina maridada amb préssec.

Un segon maridatge era d’un vi xarel.lo amb un bacallà amb puré de mongetes del ganxet, i finalment un cava amb garró de porc i trinxat de pomes.

Per l’Isma Prados és important compartir personalment els coneixements i sensacions que es poden transmetre amb actes com aquest.

A més dels maridatges de la sala d’Ametller Orígen, també se n’oferien la sala Club de Cultura Tr3sc, alguns de prou suggestius com per exemple un maridatge amb sushi.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: