Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marta Vivas s’incorpora a la presidència del Centre Vila juntament amb Fèlix Hill

Així ho va acordar l’assemblea de l’Associació de Comerciants i Professionals del Centre Vila de dimarts passat on, a més a més, també es va aprovar el pla estratègic de l’entitat per al pròxim any.

Marta Vives es converteix, doncs, en copresidenta de l’associació vilafranquina acompanyada de Fèlix Hill.

L’Associació de Comerciants aplicarà aquesta fórmula de doble presidència al capdavant de la junta per guanyar agilitat i transversalitat a l’hora d’encarrilar els nous projectes de l’entitat. Segons Fèlix Hill, l’objectiu és intentar remuntar la situació que ha provocat la crisi i obrir nous camins per als associats. Tant Hill com Vivas confien que el projecte de fidelització de Vilafranca Comerç i els nous models de venda i de compra poden ser un revulsiu per a l’entitat.

Precisament, el pla estratègic de l’associació s’encamina a reforçar el paper del comerç de proximitat com un dels sectors puntals en una ciutat que vol promoure i potenciar el seu paper de capital, i que es vol obrir camí en l’àmbit del turisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: