Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marc Vidal es mostra molt contundent i supera al segon assalt a Reynaldo Mora

La pista poliesportiva de Vilafranca, va ser l’escenari de la vetllada de boxa amb la participació del campió estatal del pes ploma Marc Vidal.

Era la sisena vetllada professional a l’Alt Penedès en els darrers sis anys, tres a Sant Sadurní (2009, 2010 i 2014), Vilafranca (2012) i als Monjos (2014). Era l’esperat retorn davant la seva afició de Marc Vidal, púgil que el mes passat a Gijón s’havia proclamat campió d’Espanya al superar a l’ídol local Juan Luis González, el combat es va celebrar a terres de l’altre aspirant a Gijón. De fet, Vidal viu una trajectòria similar a la de Xavi Urpí “Tsunami”, el de Sant Sadurní s’havia proclamar campió d’Espanya del pes mosca al superar a Carlos Ruiz (el 2010 a Castellbisbal) i va coronar-se campió d’Europa versió EBU, el 2013 a Madrid després de superar a Carlos Ruiz a Madrid. La corona la va perdre davant Vincent Legrand, un francès de gran trajectòria i projecció. Vidal, de 27 anys, viu un moment dolç en la seva trajectòria professional en el mon de la boxa. Des del seu debut amb nul davant Samuel Escobar, el 2013 a Madrid, s’ha anat fiançant i el punt àlgid el va viure el passat mes de maig, amb el títol de campió estatal. Diumenge s’enfrontava a Reynaldo Mora, un púgil nicaragüenc, que junt el seu germà Sergio Mora, va aterra a Catalunya fa un parell d’anys per obrir-se pas en el món de la boxa professional. Mora és un boxejador complert, que ha pujat a quadrilàters de mig món, però Vidal va ser massa contrincant, entre d’altres coses perquè “La Garra” arriba en un moment molt dolç i com ell diu: “Ara estic molt preparat físicament, però sobretot mentalment”. El primer assalt, el combat estava marcar a 6 assalts de 3’, va ser de tanteig, i el de Managua va mostrar bones maneres i fins i tot feia pensar que podria plantar bona resistència al campió estatal. Al segon assalt i després de diferents intercanvis de cops, Vidal va enviar a la lona amb un ganxo a la zona de flotació del seu contrincant, aquest va posar el genoll sobre lo lona i ja no es va poder recuperar. Es tancava així la vetllada de Vilafranca organitza pel Club Boxeo Castellbisbal, una entitat que aposta fort per la boxa i que estan decidits a potenciar aquest esport a casa nostra. Si tot va be no serà la darrera vetllada a casa nostra, el futur el marcarà la presència d’espectadors a les graderies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: