Dilluns, 10 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llavina considera que els premis d’Enoturisme reconeixen la feina feta a la comarca

Cuina, allotjament i proposta cultural del Penedès reconeguts amb aquests guardons, que mostren segons Oriol Llavina l’esforç de tots els sectors per potenciar l’enoturisme.

El xef del restaurant El Cigró d’Or, Oriol Llavina, valora de manera molt positiva aquest guardó que recolliran el la propera gal·la dels premis d’Enoturisme 2016 de Catalunya, com a millor restaurant. Per Llavina aquest premi, sumat als altres dos que també han recaigut en empreses o entitats del Penedès, certifiquen la bona feina que s’està fent en aquests darrers anys per tal de potenciar l’enotutisme.
Llavina explica que cada cop hi ha més gent de fora del que serien les comarques del gran Penedès que s’acosten a Vilafranca per tal de fer turisme. Tot i això remarca que si realment es vol aprofitar tot el potencial que hi ha a la vila i a la comarca, cal sumar l’esforç de tothom.
Els premis es lliuraran en la gala de la “Nit de l’Enoturisme de Catalunya”, que tindrà lloc el proper 26 de juliol a Pinell de Brai, a la Terra Alta. Recordem que en la categoria de restaurants el guardó és per El Cigró d’Or; en la d’Allotjament ha estat reconegut la Cava Hotel Mas Tinell; i finalment en la d’Art i Cultura el premi ha anat a parar a les mans de l’Acadèmia Tastavins Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: