Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’expresident Mas remarca el ressò que el Vijazz ha aconseguit arreu de Catalunya

Abans de la inauguració de la desena edició del Festival Vijazz l’expresident de la Generalitat va fer una visita als estudis de Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Va ser rebut pel director gerent, Josep Alsina. El motiu de la visita era participar en una entrevista concedida en exclusiva a Penedès TV. Durant prop de mitja hora Artur Mas va fer un repàs als aspectes d’actualitat política més recent, d’alguns dels quals n’és protagonista.

Per començar, però, va estar parlant del Vijazz, i en va reconèixer el ressò que ha assolit amb el anys a nivell de tot el país.

Un certamen al que ell havia donat suport també en la seva etapa com a president.

A l’entrevista es va parlar també , i sobretot, d’aspectes d’actualitat, com per exemple el fet que es va saber la setmana passada que la fiscalia vol portar a Mas i les conellerses Rigau i Ortega a la banqueta dels acusats per la convocatòria de participació ciutadana del 9N. Mas lamenta que es tracti als polítics que representen les institucions catalanes com a delinqüents pel fet de consultar a la ciutadania.

Artur Mas també va parlar d’altres aspectes d’actualitat, com per exemple les gravacions de les converses entre el ministre de l’interior i el cap de l’oficina antifrau de Catalunya. En aquest cas va assenyalar que lamentablement les gravacions serveixen per confirmar la sospita d’una evidència. També recorda que ell mateix va patir en pròpia pell l’actuació de la conxorxa, en mig de la campanya electoral del 2012 , quan es va publicar una informació falsa d’irregularitats fiscals, amb un informe de la policia, del qual posteriorment mai ningú se n’ha fet responsable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: