Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Auditori de Vilafranca va acollir una nova edició dels “Premis de l’Esport de Vilafranca”

Van ser 243 els premiats d’una trentena de clubs, els esportistes que van rebre el reconeixement als èxits esportius d’aquesta temporada.

Dos esportistes individuals i dos equips  van rebre el màxim reconeixement. Els clubs van ser el Cafès Novell Vilafranca i Club Rítmica Vilafranca i a l’apartat individual, el premi es va atorgar a Arnau Albiol patinador sènior modalitat solo dance, i a l’apartat femení se’l va emportar la marxadora de l’Esportiu Penedès Olga Cabrera. Per motius personals els millors atletes de Vilafranca d’aquesta temporada no van poder rebre el reconeixement de forma personal.

El jurat d’aquest quatre guardons els van concedir un jurat format Lourdes Balaguer, Àstrid Barqué, Blanca Cusiné, Manel Ortíz, Josep Pañella i Xavi González.

Un dels moments més especials de la nit va ser en el moment de lliurar els reconeixements personals o a entitats vilafranquines.

El premi a la millor iniciativa de l’any el va guanyar l’AMPA de Sant Elies pel projecte de participació a l’Oxfam Trailwalker .

Els tres premis honorífics van ser per la llarga trajectòria de Jaume Mitjans vinculat al Cafès Novell Vilafranca, Pepe Fos, que acumula més de mil partits com a delegat del primer equip del FC Vilafranca i Juan Barros, persona molt vinculada a la Mitja Marató de l’Espirall i que ens va deixar tràgicament fa uns mesos quant participava a una marató a terres valencianes. La festa va ser amenitzada per la Big Band Basket Beat de Barcelona.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: