Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès és una de les 30 comarques de Catalunya amb risc alt d’incendi

Protecció Civil de la Generalitat manté la fase d’ALERTA del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT.

El risc d’incendi forestal, molt alt per l’onada de calor que va començar ahir i està previst que s’allargui fins demà. Amb motiu de la situació de calor severa i baixes humitats, es manté també l’alerta del Pla de Protecció Civil de la Generalitat PROCICAT, per onada de calor.

Derivada d’aquesta onada de calor i la situació de baixes precipitacions, el risc d’incendi forestal es manté molt alt avui i demà.

Cal prendre especial precaució i evitar situacions de risc en zones properes a boscos i zones agrícoles. En cas de veure una columna de fum cal avisar immediatament al telèfon d’emergències 112 de Catalunya.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, les tempestes que estan afectant el dia són ruixats locals de curta durada acompanyats de llamps i calamarsa, per tant, caldrà estar atents davant possibles ignicions causades pels llamps i avisar els serveis d’emergència en cas que es produeixin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: