Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca creu que la Ciutat Europea del Vi 2017 pot “posar al mapa” el Penedès

L’Ajuntament va fer públic la setmana passada que Vilafranca presentarà candidatura per ser designada Ciutat Europea del Vi 2017.

Es tracta d’un concurs que convoca la Xarxa Europea de Ciutats del Vi, RECEVIN, en el marc de les seves accions d’impuls de l’enoturisme. El concurs arriba enguany a la seva sisena edició.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, creu que si la vila és reconeguda com a Ciutat Europea del Vi 2017, tot el patrimoni enoturístic de la ciutat i del Penedès en general pot rebre un impuls important. Regull explica que la inversió que suposa la presentació de la candidatura és menor, ja que es tracta bàsicament de recollir tota l’activitat que ja genera el món vitivinícola en els àmbits turístic i cultural. En canvi, el rèdit que en podria treure el territori seria important perquè aquesta activitat seria comunicada a una part molt important d’Europa.

Segons l’alcalde, els esforços de la candidatura s’han de centrar precisament en la comunicació per fer arribar més lluny tota la oferta cultural i enoturística de Vilafranca i del Penedès.

El Concurs Ciutat Europea del Vi reconeix anualment aquella candidatura que tingui el millor conjunt d’activitats previstes que posi de relleu la riquesa i diversitat de la Cultura del Vi.

Poden presentar la seva candidatura per a l’any 2017 totes les ciutats de l’Estat Espanyol que siguin sòcies de RECEVIN. El termini de presentació és el 9 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: