Divendres, 2 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal que introduïa cocaïna a Vilafranca

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal que introduïa cocaïna a Vilafranca

La organització tenia com a finalitat la introducció i distribució de substàncies estupefaents, sobretot cocaïna, a Barcelona, l’Hospitalet, Cornellà, Sabadell, Terrassa i Vilafranca.

La Guàrdia Civil, en el marc de l’operació Ventalle, ha detingut els membres d’una organització criminal dedicada al tràfic de cocaïna entre Espanya, la República Dominicana i Argentina. La organització tenia com a finalitat la introducció i distribució de substàncies estupefaents, sobretot cocaïna, a Barcelona, l’Hospitalet, Cornellà, Sabadell, Terrassa i Vilafranca.

En la fase d’explotació de la investigació, que ha tingut lloc a finals del mes passat, els agents han detingut 15 persones i n’han investigat 6 més, a qui se les acusa de la presumpta comissió de delictes de pertinença a organització criminal, tràfic de drogues, encobriment, revelació de secrets i falsificació documental.

Segons la Guàrdia Civil, la investigació ha demostrat que la banda utilitzava persones jubilades, sense feina i amb pocs recursos econòmics per exercir d’intermediaris en les recollides de paquets postals. De fet, el modus operandi es basava, precisament, en el transport de la droga mitjançant l’enviament de petits paquets postals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: