Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Granada tindrà una vorera fins a Santa Fe i que connectarà el carrer Nou amb el nucli urbà

La Granada tindrà una vorera fins a Santa Fe i que connectarà el carrer Nou amb el nucli urbà

L’Ajuntament de la Granada ha arribat a un acord amb la Diputació de Barcelona per què aquesta subvencioni la creació d’una vorera al costat de la carretera BV-2156.

La vorera permetrà unir el carrer Nou amb el nucli urbà, concretament fins al carrer de la Teuleria.

De fet, l’obra anirà més enllà del carrer Nou i abastarà fins a l’inici el terme municipal de Santa Fe del Penedès, on ja hi ha la vorera d’aquesta població, amb la qual cosa les dues poblacions quedaran unides per aquest espai de pas per a vianants.

En total, serà mig quilòmetre d’una vorera que tindrà 1,5m d’ample, comptarà amb la protecció per als vianants d’una tanca de seguretat, il·luminació led i, a més, estarà separada de la carretera per una cuneta. El cost de les obres és d’uns 267.000 euros i s’executaran durant el primer trimestre del 2017.

El Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de la Granada, Joan Amat; i el regidor d’Hisenda, Jordi Capellades, van tancar l’acord aquest dimarts a la tarda en la reunió que van mantenir amb Jordi Fàbrega, diputat delegat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona.

La creació d’aquesta vorera és una necessitat àmpliament reclamada pels veïns del carrer Nou per poder anar i tornar a peu, amb seguretat, al nucli urbà granadenc.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: