Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els grallers “Si Fa Sol Toquem” participen a l’Aplec Internacional Adifolk de Perpinyà

Aquest proper cap de setmana, 30 i 31 de juliol, el grup de grallers “Si Fa Sol Toquem” de Vilafranca participarà a la 29a edició de l’Aplec Intencional Adifolk que enguany se celebra a Perpinyà.

El grup de Vilafranca interpretarà la peça “Patrimonis” dins de l’espectacle central de dissabte a la tarda a la plaça del Castillet. Estrenada a Algemesí el passat maig, Patrimonis és una peça que reuneix les melodies de tres patrimonis immaterials de la humanitat dels Països Catalans: els castells, les festes de la Salut d’Algemesí i la Patum de Berga.
L’arranjament és per a treus veus i fusiona el Toc de castells, la Muixeranga d’Algemesí i el Salt de Plens. La interpretació serà amb tres gralles dolces, gralla baixa, tabal valencià i tabal provençal. Aquests dies, abans de marxar, feien els darrers assaigs.
Els “Si Fa Sol Toquem” durant l’Aplec també acompanyaran musicalment a l’Esbart Català de Dansaires de Barcelona, l’Esbart Dansaire Castell de Tona, l’Esbart Joventut Nostra de Barcelona i el ball de Gitanes de l’Arboç.
La colla vilafranquina ja actuarà aquest divendres a la nit a la Catalunya Nord. Faran un Concert de gralles a Prada de Conflent, vil·la adoptiva de Pau Casals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: