Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Galeria Palmadotze i el CEPVI es pregunten quina imatge tenim del paisatge penedesenc

Per tal de respondre la pregunta han convocat una activitat anomenada Via Vinya que tindrà lloc demà a partir de les sis de la tarda a la Masia Mas Pujó dels Monjos, seu de la Galeria Palmadotze.

Les persones que hi vulguin participar han de portar mòbil amb càmera i connexió a internet perquè sortiran a caminar pels entorns de Mas Pujó per captar imatges del paisatge del Penedès que després seran compartides i comentades.

D’aquesta manera, la galeria i el Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola plantejaran als visitants com veuen el paisatge del Penedès, què creuen que ha perdut o quin futur li espera a la vinya per després construir un mural de la seva identitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: